Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică FULGER a Jandarmeriei, după atacul lui Augustin Lazăr

Inquam Photos / Adriana Neagoe
Augustin Lazar

Organele de cercetare au acces la documente clasificate, transmit reprezentanții Jandarmeriei Române, ca răspuns la declarațiile procurorului general Augustin Lazăr, care a afirmat că ancheta în cazul mitingului din 10 august este îngreunată din cauză că multe doucmente sunt clasificate.

Citește și: Liviu Dragnea face anunţul aşteptat: Mutarea care ar putea lovi în plin Realitatea TV

"În conformitate cu prevederile art. 7 alin. (4) din Legea nr. 182/2002 privind protecția informațiilor clasificate, completata si modificata prin pet. 1 al art. 51 din LEGEA nr. 255 din 19 iulie 2013 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala și pentru modificarea și completarea unor acte normative care cuprind dispoziții procesual penale,avand in vedere ca accesul la informatii clasificate ce constituie secret de stat, respectiv secret de serviciu este garantat, sub condiția validarii alegerii sau numirii și a depunerii juramantului, organele de cercetare au acces la aceste documente", transmite Jandarmeria Română, informează Mediafax.

Procurorul general a anunţat, săptămâna trecută, că ancheta privind violenţele de la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei durează pentru că multe dintre documentele care constituie probe la dosar sunt clasificate, precizând că actele care prezintă probe trebuie declasificate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.