Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPLICA lui Cătălin Ivan: Dan Tudorache nu există în PSD sector 1

tudorache

Presedintele organizatiei PSD sector 1, Catalin Ivan, a declarat, vineri, pentru stiripesurse.ro, ca acuzatiile deputatului PSD Dan Tudorache la adresa sa sunt mincinoase deoarece intre cele doua tururi de la alegerile prezidentiale, in conditiile in care partidul a crescut doar patru procente la nivel national, filiala a crescut cu 12 procente.

Potrivit lui Catalin Ivan, Tudorache nu a calcat "nicio secunda" prin sediul partidului in ultimele doua campanii electorale si trebuie sa treaca peste "frustrarile si resentimentele personale".

"Declaratia lui Dan Tudorache este total mincinoasa si o jignire nu atat la adresa mea cat la adresa tuturor colegilor din PSD sector 1, colegi care l-au facut deputat in 2012. Spun ca este o declaratie mincinoasa pentru ca stie foarte bine si dl Tudorache si sunt si cifre, scrise negru pe alb, care arata clar ca la europarlamentare PSD sector 1 a obtinut cel mai mare numar de voturi de cand a ajuns Dan Tudorache presedinte pana in ziua de astazi, in primul tur al alegerilor prezidentiale acel cel mai mare numar de voturi a fost dublat prin munca membrilor de partid din PSD sector 1, iar intre cele doua tururi, in conditiile in care partidul a crescut doar patru procente la nivel national, noi am crescut cu 12 procente. Rezultatul PSD pe sectorul 1 a fost cu 12% mai mare intr-un sector condus de un primar de dreapta aflat la al doilea mandat. Deci Dan Tudorache a incercat sa ma atace pe mine dar a jignit colegii de partid pe si cei care l-au facut ceea ce este. Mai mult, stiu ca are un conflict personal cu mine, ca a fost presedinte si nu mai este, dar ar trebui sa treaca peste frustrari si peste resentimente personale sis a isi ceara scuze fata de colegii sai cu care a lucrat atata timp", a declarat Catalin Ivan.

Intrebat daca in acest conditii se mai poate continua cu Dan Tudorache membru PSD sector 1. Catalin Ivan a declarat: "Dan Tudorache nu exista la PSD sector 1. In cele doua campanii electorale nu a calcat niciodata o secunda prin sediul de partid, nu a participat la nicio actiune, nu este decat un om de pe o hartie, isi mai aduc din cand in cand aminte colegii din PSD de Dan Tudorache pentru ca mai pune ceva pe Facebook sau mai suna pe cate unul dintre ei, dar in rest Dan Tudorache nu exista la PSD sector 1"

Citeste si:

Dan Tudorache: Rezultatele lui Catalin Ivan fac de rusine partidul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.