Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica lui Marcel Ciolacu la atacurile lui Klaus Iohannis la adresa PSD: Este o mare rușine că se coboară atât de jos! Un politruc care nu merită răspuns

PSD
Marcel Ciolacu PSD

Președintele Klaus Iohannis a avut o declarație în această seară de la Palatul Cotroceni în care a atacat la scenă deschisă și exclusiv Partidul Social Democrat (PSD) pe care l-a acuzat de toate relele din ultimii 30 de ani din România și a declarat că toate tentativele sale de a promova modernizarea României au fost sabotate de PSD, partid care nu ar trebui votat la alegerile din 6 decembrie.

În replică, președintele PSD, Marcel Ciolacu, scrie pe pagina sa de Facebook că este o mare rușine faptul că președintele se coboară atât de jos și să facă campanie electorală pe față pentru Partidul Național Liberal de la pupitrul Administrației Prezidențiale. Șeful PSD îndeamnă românii să vină la vot și să voteze pentru a salva țara de un guvern incompetent și corupt:

Vezi și: Semnal de ALARMĂ din interiorul OMS pentru România, după SCĂDEREA numărului de teste: 'Unde este acest blocaj? A scăzut într-o singură zi cu 20%'

”Este o mare rușine că un președinte de țară se coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor.

Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toți cu bun simț, logici și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru!

Vă îndemn să ieșiți din case pentru a trimite acasă acest guvern incompetent și corupt!

Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea!

Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră, pentru educația copiilor voștri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă!

Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi!”

Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 24 noiembrie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.