Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replica lui Simonis la afirmaţiile privind 'pixul lui Dragnea' - 'Aţi fost parlamentar din pixul fostului preşedinte al PSD. Nu păreaţi deranjat'

Parlamentul Romaniei
Alfred Simonis

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, i-a transmis, miercuri, la dezbaterea moţiunii, premierului Ludovic Orban că şi el a fost "parlamentar din pixul" lui Liviu Dragnea, potrivit news.ro.

"Nu păreaţi deranjat nici de pixul lui Dragnea, nici de culoarea gecii lui Dragnea", a afirmat el. El i-a mai transmis lui Orban că urmează să devină şomer.

"În câteva minute mandatul dumneavoastră se încheie, nu există un nume să cuprindă toate inepţiile făcute de guvernul Orban. Veţi deveni şomer, dar aveţi din ce trăi, aţi hrănit clientela", a mai spus Simonis.

"Premierul a făcut referire la pixul cuiva care ne-a pus pe noi pe liste. Ţin să îi spun că la PSD listele nu se fac din pixul preşedintelui, dacă la PNL e aşa, se explică nişte lucruri", a spus Simonis.

El a susţinut că şi Orban a fost "parlamentar din pixul fostului preşedinte al PSD", spunându-i premierului: "Nu păreaţi deranjat nici de pixul lui Dragnea, nici de culoarea gecii lui Dragnea".

Citeşte şi: A venit vremea 'EVALUĂRII' - Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, este acuzat de o asociaţie că a folosit spaţiile Universităţii AIC în spectru politic

"Mă aşteptăm să fiţi obosit, aţi petrecut toată noaptea la guvern. Înţeleg că v-aţi vitaminizat. 25 de OUG? Aţi făcut febră musculară? 25 de tunuri pentru clienţii PNL", a afirmat Alfred Simonis.

El a spus că reprezentanţii Guvernului vor să îngraşe "buzunarele privaţilor", că banii împrumutaţi îi fac cadou băncilor străine.

"Totul pentru privaţi şi pentru clientela voastră politică. Câte OUG mai trebuie să daţi pentru PNL să fie sigur că va câştiga alegerile. Veţi pierde. Românii ştiu cât puteţi să minţiţi", a susţinut el.

Alfred Simonis s-a referit şi la OUG în domeniul sănătăţii, întrebând care a fost graba adoptării acesteia.

"Aveaţi datorii la mogulii din sănătate? Nu vă daţi seama că vor muri oameni care nu îşi permit tratamentul", a adăugat el.

El i-a transmis premierului că mandatul său se va încheia.

"În câteva minute mandatul dumneavoastră se încheie, nu există un nume să cuprindă toate inepţiile făcute de guvernul Orban. Veţi deveni şomer, dar aveţi din ce trăi, aţi hrănit clientela", a mai spus Simonis.

El a făcut apel pentru demiterea acestui "guvern toxic pentru România".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.