Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPLICA PSD-ului la gafa Guvernului

guvern

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că toţi cei care au primit cupoane prin care se acordă ajutoare alimentare de la UE au dreptul la acestea şi le vor primi.

Într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD Liviu Dragnea a dorit 'să demonteze o serie de minciuni' aparţinând echipei candidatului ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis.

'Ne-am obişnuit cu minciunile celor din echipa Iohannis şi facem un apel către dumnealor să înceteze cu minciunile şi cu încercările de a-i speria pe români. Acum se minte cu privire la cupoanele prin care se acordă ajutoare de la UE pentru cei defavorizaţi. Toţi cei care au primit cupoane au dreptul la ajutoare alimentare şi le vor primi, nimeni nu le dă înapoi. Tabăra dlui Iohannis minte şi înşeală românii. Aşa au fost speriaţi pensionarii că nu vor mai creşte pensiile, sunt speriaţi profesorii că li se vor lua banii, sunt speriaţi cei cu salarii mici şi ajutoare sociale că acestea nu vor mai creşte. Acum încearcă să-i sperie pe cei defavorizaţi', a susţinut vicepremierul.

Potrivit acestuia, în cazul cupoanelor privind ajutoarele de la Uniunea Europeană 'lucrurile sunt foarte simple'.

'S-au distribuit 2,654 milioane de cupoane şi între aceştia sunt câteva sute care între timp, în aceste zile, au ieşit din şomaj şi s-au angajat. Pentru aceştia se va face o procedură de către Ministerul Fondurilor Europene prin care se va stabili dacă mai au dreptul sau nu la cupoane. În rest, nu se întâmplă absolut nimic,(...) avem aici şi adresa care a fost trimisă de Ministerul Muncii, aş vrea să-i rog să înţeleagă că nu pot acoperi prezenţa slabă, prestaţia slabă a d-lui Iohannis şi frica de dezbateri prin aceste minciuni şi aceste încercări de a-i speria pe cei defavorizaţi din România. Şi pensionarii şi profesorii şi persoanele defavorizate din România să stea liniştiţi, pentru că nu este pentru ei niciun pericol, şi sprijinul statului române constant. Spre deosebire de echipa dlui Iohanis, noi chiar facem lucrurile', a mai spus preşedintele executiv al PSD.

Citeste si: GAFA monumentala a Guvernului: moment greu pentru PSD

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.