Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replică usturătoare pentru Alina Gorghiu, după mesajul ei pentru USR-PLUS înainte de moțiune

Digi24
Silviu Dehelean

Senatorul PNL Alina Gorghiu i-a avertizat, vineri, pe cei de la USR-PLUS, că prin votarea moţiunii de cenzură a PSD vor deconta aspru, din partea electoratului. În replică, un deputat USR-Plus i-a răspuns pe Facebook cu un mesaj ironic.

În replică, deputatul USR-PLUS Silviu Dehelean a comentat ironic postarea senatoarei PNL: ”Nu vă lăsaţi! Luptaţi, insistaţi!”.

Alina Gorghiu a scris că este ”firească” alianţa PSD cu AUR pentru votarea acestei moţiuni, pentru că ”ambele partide sunt anti-vaccin, anti-europene şi anti-măsuri de siguranţă” şi a ţinut să precizeze că nu înţelege asocierea USR-PLUS în acest demers.

”Nu înţeleg ce caută USRPLUS în ecuaţie. Dar mai au timp până marţi să conştientizeze că vor deconta aspru. Oamenii nu i-au votat ca să se alăture PSD, cel mai mare inamic al românilor. Oare au citit măcar textul moţiunii de cenzură?! Cel mai tare sunt atacate domeniile gestionate de foştii miniştri ai USR: fonduri europene, gestionarea programelor de sprijin pentru IMM, situaţia din transporturi şi mai ales dezastrul din domeniul transportului feroviar de persoane (cu reacţiile sfidătoare ale fostei conduceri a CFR), problemele din sănătate”, a arătat Gorghiu.

Ea menţionează că, şi dacă USRPLUS încearcă să minimalizeze importanţa politică a alianţei cu PSD şi AUR, considerând că este doar un demers conjuctural, „tehnic”, o moţiune de cenzură este un act profund politic, ”pe care îl faci alături de nişte parteneri cu care ai valori comune, care te definesc ca partid politic”.

Preşedintele USR, Dan Barna a anunţat că USR PLUS va vota moţiunea de cenzură a PSD, pentru că a existat o decizie în Biroul Politic al partidului că va fi votată prima moţiune care ajunge la votul în Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.