Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Replici ACCIDE între Rareș Bogdan și Dumitru Buzatu: ' De ce la stat pe nişte salarii uriaşe? Ce îi recomandă pe copiii PSD-iștilor? - Nu cunoaște rușinea!'

Inquam Photos/ Octav Ganea
rares bogdan ludovic orban

Replici accide între Rareș Bogdan și Dumitru Buzatu pe tema angajărilor la stat a copiilor politicienilor din PSD. Într-o intervenție la Digi24, Rareș Bogdan a spus că i-ar fi rușine dacă copilul său ar ajunge la vârsta maturității și nu ar fi în stare să se angajeze la o companie privată. Imediat după intervenția lui Rareș Bogdan la Digi 24, prin telefon, la respectivul post de televiziune, a intrat liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu care le-a făcut neobrăzat pe liberal.

„Am auzit comentariul lui Dăncilă la o întrebare de ce fiul ei a fost angajat la stat. Nu vi se pare ciudat că toţi copiii sau o bună parte a acestor potenţaţi lucrează la stat. Fiica lui Bădălău, fiul lui Buzatu, fiul lui Dăncilă, fiii si fiicele lucrează în companii de stat sau în instituţii de stat sau la ministere. De ce nu pot lucra la orice companie privată?

Citește și: Confruntarea 'separată' Iohannis - Dăncilă! PNL: 'Diferență de la cer la pământ'. PSD: 'Am văzut un om plin de ură'

De ce la stat pe nişte salarii uriaşe, ce îi recomandă pe aceşti copii?

Eu, ca părinte, mi-ar fi ruşine ca copiii mei să ajungă la vârsta maturităţii şi să nu fie în stare să se angajeze la o companie privată!”, a spus prim-vicepreședintele PNL Rareș Bpgdan.

Drept replică, Dumitru Buzatu a punctat: „Să ne fie nouă rușine. Nu cunoaste noțiunea de rușine (Rareș Bogdan n.r). Să imi zică mie unde lucrează fiul meu. Când o sa vina să lucreze la stat fiul lui Rareș Bogdan, nu o să mai fie PSD la putere”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.