Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reprezentantele României nu au reuşit să intre în lupta pentru medalie în proba de sabie la Mondialele de la Cairo

scrima

Mondialele de scrimă de la Cairo (Egipt), pentru cadeţi şi juniori, au debutat sâmbătă cu concursul individual de sabie feminin (junioare), în care reprezentantele României nu au reuşit să intre în lupta pentru medalii, informează FR de Scrimă.

Maria Matei a avut cel mai lung parcurs, până în optimi, şi s-a clasat în final pe locul 16. Matei a învins-o în primul tur al tabloului principal pe Zohra Nora Kehli (Algeria) cu 15-11, iar în 16-imi a dispus de Zoe Kim (SUA) cu 15-13. Maria a pierdut apoi în optimile de finală la Amalia Aime (Franţa), care s-a impus cu 15-9, potrivit agerpres.ro.

Citește și: IMAGINI MACABRE Cadavrul copilului căutat săptămâni întregi a fost găsit în descompunere, într-un loc greu accesibil

Felicia Iacob s-a clasat pe locul 29, după ce a învins-o pe Venera Isroilova (Uzbekistan) cu 15-14, iar în 16-imi a fost eliminată de bulgăroaica Yoana Ilieva cu 15-7.

Ilinca Pantiş a fost a 30-a, după o victorie la columbianca Valentina Beltran Rojas (15-5) şi o înfrângere în 16-imi la franţuzoaica Amalia Aime (9-15).

Mihaela Chiţu a fost eliminată încă din faza grupelor, unde a reuşit o singură victorie în cele şase meciuri disputate, şi s-a clasat pe locul 77.

Tot sâmbătă se desfăşoară şi concursul masculin de sabie la juniori, unde Românie este reprezentată de Rareş Ailinca, Alexandru Zmău, Mihnea Enache, Cosmin Stan, antrenaţi de Ciprian Gălăţanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.