Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reprezentantul Primăriei Sector 4, Cristian Zărescu, după deratizarea din Școala 133: 'Procedura a fost respectată'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam ambulanță școală

Reprezentantul Primăriei Sector 4, Cristian Zărescu, a declarat că toată procedura de luni de deratizare a Școlii 133 a fost respectată, drept pentru care elevii din tura de marți dimineață nu au avut probleme. În schimb, elevii din tura de după-amiază au acuzat mai multe simptome, anunță MEDIAFAX.

„Acțiunea a avut loc aseară (luni, n.r.), în urmă solicitării unității de învățământ. Este o procedura standard în astfel de situații, ni se solicită nouă la primărie o astfel de acțiune de dezinsecție, iar noi solicităm societăților care au contract cu noi pentru a desfășura astfel de activități. Ulterior societatea, care se ocupă de aceste activități, ia legătură cu unitatea școlară și vine să facă această dezinsecție, asta s-a întâmplat aseară, a fost făcută această dezinsecție. Dimineață nu a fost nicio problema, s-a făcut curățenie, tura de dimineață nu a avut nicio problemă, adică toți copiii care au învățat în școală de dimineață nu au avut nicio problema. Câțiva elevi de la a două tură, de la tură de după-amiază, care au început la ora 12, au spus că simt, au ceva simptome, că ii ustură în gât și că ii doare capul”, a declarat Cristian Zărescu, reprezentantul Primăriei Sector 4.

Citește și: Avocatul lui Dragnea răstoarnă situația, după ce Înalta Curte a respins eliberarea fostului lider PSD: Mai există cereri

Potrivit sursei citate, după deratizare a trecut deja intervalul de 6 ore necesar.

„Toată procedura a fost respectată, s-a așteptat 6 ore, așa cum se spune, deci toată procedura a fost respectată, că dovadă că elevii din tură de dimineață au nu au avut nicio problema. (...) Nu știu cu ce soluție, pentru că nu sunt de specialitate. Cu siguranță firma este o firma autorizată, care poate să desfășoare astfel de activități, este o firma care răspunde pentru activitățile sale și cu siguranță”, a mai spus aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.