Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reprezentaţie specială de Crăciun la TNB: 'Freak Show' cu Florin Piersic jr.

sala mare tnb

Florin Piersic jr. revine pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, la Sala Studio, marţi, cu o reprezentaţie specială de Crăciun a producţiei "Freak Show", informează un comunicat al organizatorilor evenimentului, Asociaţia Culturală Spectaculis, transmis Agerpres.

"Realizat după un material scris de Florin Piersic jr., în regia şi interpretarea sa, 'Freak Show' este un one-man-show unic în România. Cei prezenţi vor avea ocazia să urmărească evoluţia cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă: miliardar de carton, muncitor pe şantier, bancher, pensionar, producător de film, profesor sau homeless fiind doar câteva exemple", se arată în comunicat.

Premiera absolută a spectacolului a avut loc pe 7 decembrie 2013, la Godot Cafe-Teatru din capitală. Până în prezent, spectacolul "Freak Show" a fost prezentat cu succes la Koln, pe scena Leicester Square Theatre din Londra, în mai multe locaţii din Canada, Belgia sau Franţa, dar şi la Opera Naţională din Timişoara.

La Gala FestCO, "Freak Show" a obţinut Premiul special al Juriului, în secţiunea Off. Biletele, cu preţuri între 40 de lei şi 60 de lei, pot fi achiziţionate de la casa de bilete a TNB, staţia de metrou Unirii, reţeaua de magazine Vodafone, Orange, Germanos şi online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro, www.startickets.ro şi www.ticketnet.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.