Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Republicanii acuză o fraudă masivă la alegeri: 'Au continuat să numere în secret buletinele de vot'

twitter.com
republicani democrati usa

Fostul senator republican David Shafer susține că în comitatul Fulton li s-a transmis observatorilor republicani să meargă acasă. Voturile ar fi fost ulterior numărate în secret.

„Comitatul Fulton le-a spus aseară observatorilor noștri să meargă acasă pentru că se închideau urnele. Apoi au continat să numere buletinele de vot în secret”, a acuzat David Shafer pe contul său de Twitter.

De asemenea, și avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, acuză o fraudă electorală masivă.  Echipa de campania a lui Trump va susține o conferință de presă în Philadelphia. „În drum spre Philadelphia cu echipa juridică. Înșelăciune masivă. Cu 550.000 de voturi, cu 75% numărate. Nu-i lăsăm pe hackerii democrați să le fure!”, a spus Rudy Giuliani pe contul său de Twitter.

Citește și: Analiză făcută de CNN privind declararea câștigătorului: ce arată datele de la alegerile prezidențiale precedente

Numărarea voturilor în SUA este una tensionată, după ce în unele state rezultatul este foarte apropiat și se semnalează nereguli.

Donald Trump se arată îngrijorat de modul în care a pierdut peste noapte unele state. Într-un mesaj postat pe internet el caracterizează situația drept „stranie”. Detalii aici!.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.