Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reşedinţa londoneză a cuplului David şi Victoria Beckham a fost spartă

hoti spargere

Reşedinţa din vestul Londrei a cuplului David şi Victoria Beckham a fost spartă, fiind furate obiecte în valoare de "mii de lire sterline", informează DPA, relatează Agerpres.

Se crede că spargerea din locuinţa din Kensington a celor două vedete a avut loc luni, 28 februarie, seara târziu, în timp ce soţii Beckham se aflau acasă cu fiica lor în vârstă de 10 ani.

Potrivit tabloidului The Sun, spargerea nu a fost descoperită până când fiul lor, Cruz Beckham, în vârstă de 17 ani, s-a întors acasă după o noapte petrecută în oraş şi a descoperit o fereastră spartă într-un dormitor pentru oaspeţi care fusese "răscolit".

Un purtător de cuvânt al poliţiei metropolitane a confirmat pentru agenţia de presă PA News că poliţiştii au răspuns la raportarea unei spargeri la o locuinţă din zona W11 din Kensington la scurt timp în jurul miezului nopţii pe 1 martie.

Aceştia au adăugat că o serie de obiecte au fost raportate ca fiind furate. Nu au fost făcute arestări, iar cercetările continuă.

Potrivit The Sun, printre obiectele dispărute se numără "produse de designer şi electronice în valoare de mii de lire sterline".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.