Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Resemnare la Cluj - Magistrații de la trei instanțe și-au reluat activitatea după ce pensiile speciale au fost eliminate

judecatori

Magistrații Curții de Apel Cluj, Tribunalului Cluj și Judecătoriei Cluj-Napoca au decis reluarea activității de judecată, miercuri, după ce aceasta fusese suspendată din 22 ianuarie în semn de protest față de proiectul de lege privind eliminarea pensiilor de serviciu.

Purtătorii de cuvânt ai celor trei instanțe – Curtea de Apel Cluj, Tribunalul Cluj și Judecătoria Cluj-Napoca au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că în adunările generale s-a decis reluarea activității de judecată, miercuri, după suspendarea care a avut loc în perioada 22-28 ianuarie, cu excepţia cauzelor având ca obiect adoptarea unor măsuri preventive în materie penală.

Anett Kontaveit, prima reacție după meciul cu Simona Halep: A jucat incredibil. Eu am încercat să fac totul, dar a fost atât de puternică astăzi

În perioada de suspendare a activității de judecată, ca semn de protest față de proiectul de lege privind eliminarea pensiilor de serviciu ale magistraților, au fost sute de dosare care au fost amânate la cele trei instanțe clujene.

Pensiile speciale au fost eliminate, marți în ședința Camerei Deputaților din Parlament, cu 247 de voturi pentru și 21 de abțineri. Proiectul de lege vizează parlamentari, magistrați și funcționari publici cu statut special, excepție făcând militarii și polițiștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.