Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restaurantele McDonald's din Japonia vor oferi clienților doar porţii mici de cartofi prăjiţi din cauza ofertei insuficiente

www.rd.com
mcdonalds

Lanţul de restaurante McDonald's din Japonia a anunţat că începând de vineri va oferi clienţilor doar porţii mici de cartofi prăjiţi, după ce inundaţiile din portul canadian Vancouver şi pandemia de coronavirus au afectat livrările pentru unul dintre cele mai importante produse din oferta McDonald's, transmite Bloomberg.

Chiar dacă McDonald's încearcă să rezolve problema împreună cu furnizorii şi importatorii, începând de vineri şi până în data de 30 decembrie va oferi doar porţii mici de cartofi prăjiţi. Eliminarea ofertelor de tip "medium" şi "large" a fost necesară "pentru a ne asigura că un număr cât mai mare de clienţi vor avea în continuare acces la cartofii noştri prăjiţi", a informat compania.

McDonald's speră că această problemă de aprovizionare, care afectează cele 2.900 de restaurante din Japonia, va fi rezolvată până în ajunul Anului Nou şi precizează că măsura nu va afecta ofertele sale din gama crochetelor de cartofi, potrivit Agerpres.

Ca urmare a limitării porţiilor de cartofi prăjiţi, clienţii vor primi un discount de 50 de yeni (44 de cenţi) la meniurile McDonald's. În prezent, aceste meniuri includ o porţie medie de cartofi prăjiţi, iar clienţii au opţiunea de a creşte sau a diminua mărimea porţiei de cartofi prăjiţi. La o cantitate de 74 de grame şi 225 de calorii, porţia mică de cartofi prăjiţi este la aproape jumătate faţă de porţia medie.

În România, operatorul lanţului de restaurante McDonald's este firma Premier Restaurants România. McDonald's este lider al pieţei restaurantelor, cu 89 de restaurante în 27 de oraşe, dintre care 44 restaurante cu McDrive şi 45 de cafenele McCafe. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România şi are o echipă de 5.000 de angajaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.