DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Asta e prioritatea noii puteri: Restaurantul de la Parlament va fi modernizat

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, externalizarea restaurantului de la nivelul S2 al Palatului Parlamentului.

"În decursul ultimului an, din cauza situaţiei epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2, Centrul Internaţional de Conferinţe a traversat o perioadă dificilă din punct de vedere al solicitărilor de organizare de evenimente în spaţiile CIC, a suspendării activităţii de vizitare a clădirii Palatului Parlamentului, cât şi din punct de vedere al comercializării produselor în cadrul direcţiei de alimentaţie. În acest sens, secretariatul general a identificat o serie de măsuri care sunt menite să rentabilizeze şi să modernizeze serviciile oferite în cadrul CIC, având ca ultim pas propunerea de externalizare, parţială sau în integralitate, a unor activităţi", se arată în memorandumul aprobat de Biroul permanent.

Potrivit documentului, externalizarea prezintă pentru direcţia alimentaţie următoarele beneficii: dotarea spaţiilor cu linii tehnologice de ultimă generaţie şi amenajarea ambientală a spaţiilor destinate servirii şi consumului produselor, o gamă diversificată de produse care să răspundă solicitărilor actuale, o mai bună gestionare a modului de aprovizionare cu materie primă, personal calificat suficient şi eficient.

Restaurantul de la S2 a fost deja mutat, din luna aprilie, într-o altă încăpere, aceea a "Restaurantului Brâncovenesc", "o locaţie elegantă, care oferă un mediu prielnic", se aminteşte în memorandum.

Secretarul general al Camerei Deputaţilor, George Dumitrică, a declarat că externalizarea restaurantului se va face printr-o licitaţie, iar procedura ar putea dura între 3 şi 6 luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.