Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restaurantul din incinta Cercului Militar Naţional nu va fi desfiinţat, anunță MApN

CMN

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a precizat vineri că restaurantul de la parterul Cercului Militar Naţional nu va fi desfiinţat, ci doar entitatea economică prin care erau asigurate serviciile de hrănire.

"Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la o aşa-zisă desfiinţare a restaurantului care funcţionează la parterul Cercului Militar Naţional, facem următoarele precizări: prin Hotărârea de Guvern 487 din 25 iunie, a fost desfiinţată entitatea economică prin care erau asigurate serviciile de hrănire în cadrul restaurantului, respectiv unitatea de prestări servicii şi alimentaţie a Ministerului Apărării Naţionale, care funcţiona în regim de autofinanţare", se arată într-un comunicat al MApN transmis AGERPRRS.

Potrivit sursei citate, restaurantul militar îşi va continua activitatea, în regim de unitate militară, cu asigurarea serviciilor de hrănire pentru personalul militar şi civil al MApN, cadre militare în rezervă şi în retragere, veterani de război, precum şi familiile acestora.

"În noua formă de organizare, produsele vor fi oferite spre consum la costurile de achiziţie, fără adaos comercial, ceea ce va duce la o scădere semnificativă a preţurilor care vor fi achitate de oaspeţii restaurantului militar. Prin prevederile actului normativ, întregul personal civil contractual care era încadrat în unitatea desfiinţată va fi preluat de către UM 02574 Bucureşti şi structurile subordonate şi va beneficia de drepturile salariale acordate, potrivit legii, corespunzătoare posturilor pe care urmează să le încadreze", menţionează ministerul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.