Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricţii de circulaţie, începând de miercuri şi până duminică, în centrul staţiunii Sinaia, unde se desfăşoară festivalul Sinaia Forever

antena3.ro
restrictii trafic

Autorităţile din Sinaia anunţă că, începând de miercuri, 27 septembrie şi până duminică, 01 octombrie, traficul va fi restricţionat în centrul oraşului, întrucât staţiunea organizează festivalul Sinaia Forever la care sunt aşteptaţi mii de turişti, potrivit newsw.ro

Pe perioada desfăşurării festivalului, atât pentru turişti cât şi pentru localnici accesul autovehiculelor se va desfăşura astfel: pe Bulevardul Carol I - de la giratoriul Hotel Internaţional până la intersecţia cu strada Aosta -  circulaţia auto este restricţionată în totalitate în perioada 27.09.2023 orele 09:00 - 01.10.2023 orele 24:00; pe Bulevardul Carol I - de la intersecţia cu strada Aosta până la giratoriul de la staţia Petrom - circulaţia auto este restricţionată în totalitate în perioada 28.09.2023 orele 09:00 - 01.10.2023 orele 24:00 iat pe Str. O. Goga -  circulaţia auto este restricţionată în totalitate în perioada 27.09.2023 orele 09:00 - 02.10.2023 orele 13:00.
Rutele ocolitoare vor fi semnalizate corespunzător.
„Primăria Sinaia încurajează şoferii ca în zilele în care centrul oraşului este blocat să folosească alte mijloace de deplasare decât maşina personală. De asemenea, pentru cei care vin din alte oraşe, recomandăm utilizarea trenului şi a transportului în comun ca mijloace de deplasare. Aceste opţiuni vor contribui la reducerea aglomeraţiei şi la asigurarea unui mediu mai sigur pentru toţi participanţii la eveniment”, precizează reprezentanţii administraţiei locale.
Tema de anul acesta a festivalului Sinaia Forever este “Reţeta Originală – Produs 100% local”. Festivalul include scene pentru concerte, zone dedicate celor mici, zonă dedicată sportului, zonă pentru comercianţi şi zona unde se vinde mâncare.
Pe scena “Forever”, amenajată la fiecare dintre cele 27 de ediţii anterioare ale festivalului, în parcul Dimitrie Ghica vor cânta, vineri: Iulia Dumitrache&Band,  Andia, Timpuri Noi, Loredana, iar sâmbătă  Semnal M, Bogdan Simion, Vunk şi Holograf.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.