Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricții de trafic în Sectorul 3 pentru efectuarea unor lucrări la pasajul dinspre A2

Facebook Alina Gorghiu
blocaj masini a2 coloana

Primăria Sectorului 3 anunță impunerea unor restricții de circulație începând de joi pentru efectuarea unor lucrări la pasajul dinspre autostrada A2, notează mediafax.

„În vederea executării lucrărilor la pasajul spre și dinspre A2, traficul în zona intersecției bulevardului Theodor Pallady cu strada Drumul între Tarlale se restricționează începând de astăzi, 29 septembrie 2022”, a anunțat joi dimineața Primăria Sectorului 3.

Astfel, ieșirea spre București din strada Drumul între Tarlale se va face prin breteaua amenajată special în acest sens și marcată corespunzător. Aceeași bretea va fi folosită și de cei care circulă către Sat Cațelu sau care se îndreaptă spre A2, dinspre Drumul între Tarlale. După ce vor ieși din bretea spre bulevardul Theodor Pallady, vor putea întoarce la intersecția cu strada Balta Albina.

Tot la intersecția bd.Theodor Pallady cu str. Balta Albina vor putea întoarce și cei care vin dinspre A2 și vor să facă stânga către sat Cățelu.

Primăria anunță că șoferii care vin dinspre București și vor să intre pe șos. Drumul între Tarlale vor putea întoarce la intersecția cu șoseaua de Centură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.