Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reţeaua de magazine Selgros a devenit membră a Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România

logo selgros

Societatea comercială Selgros Cash & Carry România este prima reţea comercială care devine membră afiliată a Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA), potrivit unui comunicat remis marţi în numele celor două organizaţii, potrivit agerpres.ro.

Parteneriatul dintre cele două părţi face parte din strategia de cooperare a Selgros cu sectorul HoReCa, conform comunicatului.

Directorul general al Selgros România, Robert Hellwagner, a subliniat că noul parteneriat are o importanţă deosebită, în contextul dificultăţilor prin care a trecut sectorul HoReCa în pandemie.

"Suntem mândri să fim primul retailer care se alătură HORA, una dintre cele mai importante voci din industria ospitalităţii. Decizia de a ne alătura a fost una naturală, având în vedere că Selgros este de 20 de ani un partener de încredere al întreprinzătorilor din HoReCa. Căutăm să îmbunătăţim permanent atât serviciile oferite, inclusiv procesele de livrare, cât şi să optimizăm gama de produse pentru clienţii din domeniul gastro. Suntem conştienţi de dificultăţile prin care a trecut industria ospitalităţii în ultima perioadă, de aceea credem că este cu atât mai important să ne unim forţele", a declarat directorul general al Selgros România, citat în comunicat.

Preşedintele Consiliului Director al HORA, Ion Biriş, a arătat că această cooperare sprijină ambele sectoare - comerţul şi HoReCa.

"HORA România este o organizaţie care a înţeles că, pentru fi puternici, e important să creştem şi să fim uniţi. Încă din 2015, de la înfiinţare, ne-am concentrat eforturile pentru a dezvolta organizaţia, a ne atinge obiectivele şi a deveni o voce tot mai puternică în dialogul cu autorităţile, pentru o industrie mai bună, mai sănătoasă şi mai stabilă. Fiecare membru care îşi uneşte forţele cu noi în acest demers a înţeles că printr-o reprezentare şi susţinere curajoasă a intereselor comune din HoReCa putem evolua mai rapid către acest obiectiv. Mulţumim Selgros pentru alăturare şi pentru recunoaştere, fiind primul retailer care devine membru HORA", a afirmat preşedintele Consiliului Director al HORA, citat în comunicat.

Unul dintre cele mai importante mari lanţuri comerciale, Selgros Cash & Carry se adresează atât profesioniştilor din HoReCa, cât şi revânzătorilor şi consumatorilor finali, se menţionează în comunicat.

Peste 2,1 milioane de români - persoane fizice sau juridice - deţin un card activ Selgros, care le permite să aleagă din peste 50.000 de produse dedicate "profesioniştilor şi pasionaţilor de bunătăţi". Dintre aceştia, peste 1.000 sunt furnizori ai unor societăţi comerciale.

Selgros Cash & Carry a deschis primul magazin în România în mai 2001, la Braşov, având în prezent peste 4.500 de angajaţi la nivel naţional.

Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA) este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalităţii româneşti, având misiunea de a susţine şi de a promova interesele şi valorile comune ale membrilor săi pe plan naţional şi internaţional, se precizează în comunicat.

Reunind cei mai importanţi membri ai HoReCa, HORA îşi propune o creştere calitativă a industriei ospitalităţii din România, având la bază trei obiective: creşterea competitivităţii pe plan internaţional a industriei ospitalităţii româneşti, capitalizarea succeselor şi accesul direct la experienţa jucătorilor de top din domeniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.