Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REŢINERE Un bărbat care umbla cu o armă neînregistrată pe un fond de vânătoare a fost ridicat de poliţie

vanatoare-vaslui-radioiasi.ro_

Un bărbat de 33 de ani din judeţul Arad a fost reţinut de poliţişti, după ce a fost prins pe un fond de vânătoare cu o armă letală cu glonţ, neînregistrată, deşi nu era autorizat să deţină sau să folosească niciun fel de armă, potrivit AGERPRES.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explovizi şi Substanţe Periculoase din Arad l-au prins pe bărbat în urma unei acţiuni desfăşurate împreună cu reprezentanţii fondului cinegetic din zona localităţii Variaş. Când bărbatul a observat că este urmărit, a fugit şi s-a ascuns într-o lizieră.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi: Vremea se schimbă radical

"În urma scotocirii zonei, acesta a fost depistat şi identificat. Avea asupra sa o armă letală cu glonţ, fără elemente de identificare şi cu care a tras două focuri de armă înspre raţele sălbatice care se aflau pe canalul din acea zonă, însă fără a împuşca vreuna. Fiind efectuate verificări, s-a constatat că bărbatul nu este autorizat să deţină, să poarte şi să folosească arme şi muniţii letale sau neletale. De asemenea, pe numele acestuia nu există eliberate permise de armă", precizează un comunicat de presă remis, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Citeşte şi: ȘOC în PSD! Încă un LIDER al partidului a fost CONDAMNAT: Judecătorii le-au găsit vinovat pentru ȘANTAJ

Arădeanul le-a spus poliţiştilor că a cumpărat arma în urmă cu câteva zile, de pe internet, şi i-a fost adusă acasă de către o persoană necunoscută, ambalată împreună cu muniţia şi proiectilele aferente.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept şi braconaj cinegetic, el fiind reţinut pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.