Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reţineri de calibru: Fratele unui celebru fotbalist de națională şi administratorul Public, LEGAŢI

catuse

Reţineri de calibru ale autorităţilor. Fratele unui fost mare fotbalist român şi un fruntaş dintr-o primărie importantă au fost reţinuţi de Parchetul Tribunalului Bacău pentru zeci de infracţiuni. Leonard Pădureanu, administratorul public al municipiului Bacău, şi Liviu Goian, preşedintele Asociaţiei Sport Club Bacău, fratele fostului fotbalist Dorin Goian, au fost încătuşaţi de procurorii Parchetului Tribunalului Bacău. Oamenii legii au constatat în cazul celor doi infracţiuni de delapidare, deturnare de fonduri şi folosire cu rea credinţă a bunurilor din patrimoniul public în formă continuată, conform adevarul.ro.

Citește și: VIDEO 18 + Așa ceva NU S-A MAI VĂZUT: O femeie a rămas înțepenită în timp ce făcea SEX cu amantul / VIDEO

Reţinerea celor doi inculpaţi a fost confirmată de procurorul Raluca Cobzaru, purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Bacău. „S-a dispus măsura reţinerii lui Leonard Pădureanu şi a lui Liviu Goian pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentaţi instanţei, cu propunerea de arestare pentru 30 de zile. Dosarul este al procurorilor de la Paarchetul de pe lângă Tribunalul Bacău. Mai multe detalii nu vă putem oferi în acest moment“, a precizat procurorul Raluca Cobzaru.

Citește și: Sclavă SEXUALĂ a 5 bărbați, GRAVIDĂ la 11 ani, și-a câștigat dreptatea la CEDO

Surse judiciare afirmă că perioada verificată de anchetatori este 2011-2014, timp în care au fost constatate zeci de infracţiuni economice. Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău cercetează modul în care s-a cheltuit aproximativ un milion de euro, în perioada 2012-2014, prin intermediul unor proiecte cu finanţare nerambursabilă, de la bugetul municipiului Bacău de Asociaţia Sport Club Bacău, pentru echipa de fotbal Sport Club Bacău, aflată în Liga a doua, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.