Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Retter Group Sibiu, partener în proiectul de execuţie a lucrărilor pe Autostrada A7

RETTER Projectmanagement
constructie autostrada retter

Compania sibiană Retter Group şi asociatul Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. au câştigat proiectul de execuţie a lucrărilor de pe Lotul 1 Dumbrava-Mizil, km 0+000 – km 21+000, al Autostrăzii A7 Ploieşti-Buzău. Proiectul este unul complex şi foarte important pentru infrastructura rutieră a României, cu implicaţii tehnice deosebite, compania sibiană confirmând, astfel, parcursul excelent din ultimii ani în domeniul marilor lucrări de construcţii din România.

Prin proiectele încheiate cu succes în perioada trecută, Compania Retter Group Sibiu şi-a câştigat pe deplin, onest şi etic poziţia de lider în domeniul construcţiilor de infrastructură mare din ţara noastră.

Tehnologie invovatoare în România

Compania este unicul antreprenor care a reuşit să revoluţioneze tehnologia de construire a podurilor prin două inovații la nivel european. Astfel, s-a implementat cu succes tehnicile VTR®️ (ger. VerbundTrägerRost) – rețea de grinzi compusă și VFT-WIB®️ (ger. VerbundFertigTeil-Walzträger-In-Beton), împreună cu partenerii SSF Ro și SSF München. Pentru prima dată în România asistăm la o abordare modernă a podurilor prin tehnici de proiectare și execuție inovative și unice la nivel național, dar și european. Astfel, dezvoltarea infrastructurii de autostradă în România a creat contextul perfect pentru proiectarea de poduri/structuri utilizând cele mai moderne soluții pe Autostrada A10, Lot 2 Sebeş-Turda şi pe Autostrada Târgu Mureș – Ungheni, Lot 1, iar cele două proiecte încheiate cu succes în 2021 au dat dovada că Retter Group deţine un know-how care îi face unici pe piaţă.

Know-how şi resursă umană calificată

Compania Retter Group realizează şi proiectul de reabilitare şi modernizare a Podului Minciunilor din Blaj, o construcţie spectaculoasă şi cu soluţii tehnice complexe, prin care pasajul peste o cale ferată electrificată capătă un aspect arhitectural contemporan, dar care respectă arhitectura patrimoniului din zonă.

Compania demonstrează prin proiectele câştigate şi executate cu succes până acum că se poate face performanţă în România, cu capital local, atunci când există know-how şi resursă umană calificată. Motto-ul după care se ghidează compania în activitatea de zi cu zi, la îndemnul CEO-ului, domnul Guido RETTER, este că trebuie să ştim mereu „Cine, ce face, până când ?”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.