Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reuniune de criză la Olympique Marseille, incertitudini în jurul preşedintelui Longoria şi al antrenorului Marcelino

News.ro
minge fotbal poarta

O reuniune de criză are loc marţi după-amiază la clubul de fotbal Olympique Marseille, a aflat AFP de la o sursă apropiată de acest subiect, confirmând o informaţie publicată de cotidianul regional La Provence, într-un context marcat de incertitudini în jurul viitorului preşedintelui Pablo Longoria şi al antrenorului Marcelino, potrivit Agerpres.

Dimineaţa, L'Equipe a scris că Marcelino şi-a anunţat jucătorii că va părăsi clubul. La rândul său, Eurosport Spania a anunţat că Longoria se pregăteşte să demisioneze după ce a primit "ameninţări cu moartea" în timpul unei întâlniri de luni cu suporterii echipei.

AFP nu a avut confirmarea acestor două informaţii, dar a aflat de la o sursă apropiată subiectului că se desfăşoară o reuniune de criză la Commanderie, centrul de antrenament al lui OM.

Tot la Commanderie a avut loc luni seara o întâlnire între conducerea clubului şi liderii grupurilor de suporteri. Aceasta a avut loc într-o atmosferă descrisă pentru AFP de unul dintre participanţi drept "foarte tensionată". Un altul a negat ameninţările cu moartea menţionate de Eurosport Spania.

Nemulţumiţi de rezultatele obţinute, de jocul propus şi, în general, de politica sportivă a clubului, suporterii au cerut demisia întregii echipe de conducere, formată din Longoria, apropiaţii săi colaboratori, directorul sportiv Javier Ribalta şi directorul general Pedro Iriondo (spanioli, ca şi Longoria) şi directorul financiar Stephane Tessier.

Criza actuală vine după ce OM nu a început prea bine sezonul. Venit în această vară pentru a-l înlocui pe Igor Tudor, Marcelino, care este un prieten apropiat al lui Longoria, nu a reuşit califice în Liga Campionilor, echipa fiind eliminată de Panathinaikos în turul 3 preliminar.

În campionat, OM ocupă locul 4, cu 9 puncte după cinci etape, dar este în dificultate pe planul jocului. Duminică, fanii i-au huiduit pe jucători în timpul meciului încheiat la egalitate împotriva lui Toulouse (0-0).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.