Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reuniunea șefilor spionilor din CSI: Patrușev acuză SUA că vor să mențină cu orice preț dominația sa la nivel mondial

vestidinrusia.ro
Nikolai Patrușev

Situația geopolitică actuală din lume este imprevizibilă, iar cauza principală este tendința Statelor Unite și a aliaților săi de a-și menține dominația în lume, s-a declarat, fiind ferm convins de acest fapt, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patruşev, citat de Agenţia de presă RIA NOVOSTI.

Patruşev a evaluat situația actuală, în cadrul unei reuniuni la care au participat șefii agențiilor de securitate și ai serviciilor de informații din statele membre ale Comunităţii Statelor Independente, CSI. ''Cea de-a 18-a reuniune a șefilor structurilor de securitate și ai serviciilor de informații din statele membre ale CSI are loc în contextul unei creșteri accentuate a instabilității internaționale și a impredictibilității dezvoltării ulterioare a situației'', a menţionat secretarul Consiliului rus de Securitate. Potrivit acestuia, partea americană doreşte să mențină cu orice preț dominația sa la nivel mondial, notrază Rador.

Pe 24 februarie, președintele rus Vladimir Putin a anunțat că a decis să desfășoare o operațiune militară specială în Ucraina, ca răspuns la o solicitare de acordare de sprijin din partea liderilor autoproclamatelor republici populare Luhansk şi Doneţk. Decizia lui a atras noi sancțiuni împotriva Rusiei din partea Statelor Unite și a aliaților săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.