Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revanșa oamenilor lui Tăriceanu: lovitură grea pentru PNL

sigla noua pnl

Liberalii primesc o lovitură grea din partea oamenilor lui Tăriceanu, din cauza datoriilor istorice. PNL nu și-a plătit datoriile către fostul lider al PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, iar acesta i-a executat silit și a obținut sediul PNL București.

Mihai Volintiru, a avut de încasat de la PNL circa un milion de euro pentru materialele de promovare electorala (afişe, bannere, pliante etc) destinate alegerilor parlamentare din 2012 si a celor europarlamentare din 2014. Insa, liderii PNL, in special, fostul secretar general Eduard Hellving- in prezent director al SRI, si actualul secretar general al liberalilor- Marian Petrache, au tergiversat să-și achite datoria către tipografia deţinută de Mihai Volintiru.

Cum liberalii nu şi-au achitat datoriile pentru campaniile electorale, amicul lui Chiţoiu a trecut la executarea silita a imobilului de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu pentru simplul fapt ca executarea materialelor de promovare electorala a fost garantata de liderii PNL cu acest sediu din centrul Capitalei.

După ce a fost mare șef la PNL și a făcut datorii cot la cot cu vechii liberali, acum mâna dreaptă a lui Tăriceanu se răzbună pe PNL. El este prieten la cataramă cu Volintiru, care se învârte în zona politică a lui Tăriceanu, informează ziuanews.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.