Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revenire surprinzătoare în guvernul condus de Florin Cîțu

Inquam Photos / Octav Ganea
Guvern, Klaus Iohannis, grup, Inquam Photos / Octav Ganea

Consultantul şi activistul de mediu Raul Pop revine în funcţia de secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP), la cinci ani după ce ocupase acelaşi post în cadrul instituţiei, conform unui anunţ postat, marţi, de ministerul de resort pe Facebook.

"Raul Pop a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor. Raul Pop este consultant şi activist de mediu, de formare tehnică. Are studii de economist şi specialist în studii europene - format la Universitatea Babeş-Bolyai, în Cluj - şi un MBA în Statele Unite cu specializare în managementul operaţiunilor.

Citește și: CTP: ‘Nu-mi pare rău că Simona a pierdut în fața unei Serena Williams întinerită cu câțiva ani’

A acumulat experienţă profesională atât în protecţia mediului cât şi în optimizarea proceselor de business. Soluţiile oferite de el includ elemente de politici publice, strategie, optimizarea proceselor şi instrumente de productivitate", notează sursa citată.

Ministerul Mediului precizează că activitatea profesională a noului secretar de sta în mediul privat este completată de implicarea activă în societatea civilă, în dezvoltarea laturii practice a învăţământului superior de mediu, în proiecte de dezvoltare a unor politici publice în cadrul United Nations Development Programme - UNDP, împreună cu instituţii publice româneşti centrale şi locale, parcurgerea programului International Visitor Leadership Program, derulat de US Department of State.

Citește și: Florin Roman profețește sfârșitul lui Renate Weber: ‘Va rămâne doar sporul pentru praful de pe tobă’

În cursul anului 2016, Raul Pop a deţinut funcţia de secretar de stat al MMAP şi a coordonat activitatea de management al deşeurilor şi de reglementare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.