Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United a fost o greşeală, recunoaşte Solskjaer

Al Nassr
Cristiano Ronaldo

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United a fost o greşeală, a declarat, pentru The Athletic, Ole Gunnar Solskjaer, care era antrenorul echipei din Premier League când starul portughez s-a alăturat din nou acesteia în vara lui 2021, potrivit Agerpres.

"A fost o decizie căreia era greu să-i spui nu. Eu am simţit că trebuie s-o luăm, dar s-a dovedit greşită. A fost atât de bine când a semnat, iar fanii au simţit asta la acel meci cu Newcastle, când Old Trafford era în fierbere (Cristiano Ronaldo a marcat de două ori într-o victorie cu 4-1, n. r.). Era în continuare unul dintre cei mai mari golgheteri ai lumii, părea puternic", a declarat Solskjaer.

"Când mă uitam la calendar, urma o perioadă decisivă: Manchester City, Liverpool şi Tottenham, apoi Leicester în deplasare. După aceea Chelsea şi Arsenal şi meciurile din Liga Campionilor. Lucrurile erau împotriva noastră. Asta a început cu partida de acasă cu Aston Villa (înfrângere cu 1-0, n. r.) şi un penalty ratat în final. Când ai un grup, trebuie ca toată lumea să tragă în aceeaşi direcţie. Când lucrurile nu merg bine, poţi să vezi cum la unii jucători se manifestă ego-ul. Am bătut-o convingător pe Tottenham, 3-0 în deplasare, însă după aceea am pierdut două meciuri", a spus norvegianul, demis în noiembrie 2021 de United din cauza rezultatelor slabe.

Ronaldo, ajuns la 38 de ani, joacă de la începutul lui ianuarie la echipa saudită Al-Nassr. În 2003, el s-a transferat de la Sporting Lisabona la Manchester United, unde până în 2007 a fost coechipier cu Solskjaer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.