Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revin Tom şi Jerry: Variantă live-action într-un lungmetraj

tom si jerry

Neastâmpăratul duo "Tom & Jerry" format dintr-o pisică şi un şoarece, care a distrat publicul începând din anul 1940, va apărea într-un nou lungmetraj, în care personajele de desene animate ameninţă să distrugă nunta unor celebrităţi organizată la un hotel luxos din New York, relatează marţi Reuters.

Filmul, un hibrid între animaţie şi live-action, debutează vineri în cinematografe şi pe serviciul de streaming HBO Max, scrie agerpres.ro.

Citește și: ‘La vremuri noi, tot noi!’ Pensionari din Ministerul de Interne, ‘unși’ directori de Clotilde Armand și Ciprian Ciucu

Producţia o are în distribuţie pe actriţa Chloe Grace Moretz, care interpretează rolul unei proaspete angajate în cadrul personalului hotelului, care încearcă să atenueze problemele comportamentale ale celor doi protagonişti.

"Ne reaminteşte cu adevărat de Tom şi Jerry pe care îi iubim", a declarat Moretz într-un interviu pentru Reuters. "Ei nu se feresc să se lovească cap în cap, să arunce greutăţi unul pe celălalt şi să se ia la trântă", a spus actriţa.

Citește și: Video. Scenă uluitoare! Dan Barna și-a luat aere de vicepremier!

Tom şi Jerry, creaţi în 1940 de William Hanna şi Joseph Barbera, au apărut într-o serie de scurtmetraje animate, urmată de numeroase producţii de-a lungul a opt decenii.

Comediantul "Saturday Night Live", Colin Jost, care interpretează în noul film rolul uneia dintre vedetele logodite, a declarat că, în opinia sa, acum este momentul perfect pentru revenirea pe ecrane a celor două personaje beligerante, având în vedere actuala pandemie de COVID-19. El a descris filmul drept o "comedie pură şi plină de haz".

Citește și: CTP, jigniri fără margini la adresa susținătorilor Dianei Șoșoacă: ‘Oameni cu discernământ foarte redus, care nu înțeleg un lucru elementar’

"Pur şi simplu îşi afişează toate sentimentele cu violenţă", a spus Jost despre cele două personaje animale. "Cred că este foarte reconfortant să le vedem acum, iar oamenii îşi pot elibera o mulţime de frustrări prin intermediul acestor personaje", a spus Jost.

Producţia a reprezentat o provocare pentru actori, care au filmat multe dintre scenele lor live-action în faţa unor marionete, create pentru a ţine locul animalelor animate.

Citește și: Întrebare-cheie pentru Dan Barna: Cam câți servitori ai avut acasă, ca să ți se pară normal ca cineva să cheme pe altcineva să-ți ridice ochelarii căzuți de pe masă? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.