Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revista Rolling Stone are un nou acţionar majoritar, care ar fi plătit peste 100 de milioane de dolari

presa

Rolling Stone, revistă înfiinţată în urmă cu cinci decenii, are un nou acţionar majoritar, Penske Media, după ce această companie a cumpărat 51% din totalul acţiunilor, la un preţ care ar fi situat peste pragul de 100 de milioane de dolari, potrivit unor surse apropiate tranzacţiei. Fostul proprietar, Wenner Media, va deţine în continuare controlul editorial, scrie Variety.com, conform news.ro.

În continuare, 49% din acţiuni vor fi deţinute de compania BandLab din Singapore, care le-a cumpărat anul trecut de la Wenner Media.

Jann Wenner, cofondator al revistei Rolling Stone, apărută în 1967, va rămâne director editorial, continuând să realizeze strategia brandului. „Sunt foarte mândru de reuşitele noastre din ultimii 50 de ani, iar acum cu ajutorul Penske Media ne vom putea dezvolta în mass media de astăzi”, a spus el.

„Avem un produs unic şi special şi suntem entuziasmaţi să construim pe fundaţia lui puternică şi să investim în viitorul acestuia prin intermediul acestui parteneriat”, a spus ful lui Jann Wenner, Gus Wenner, care va rămâne preşedinte/ COO al Wenner Media.

„Interesul nostru pentru Rolling Stone este generat de oamenii său, de semnificaţia culturală pe care o are şi de brandul recunoscut la nivel global, care nu are rivali în domeniile sale de influenţă. Credem că Penske Media este calificată să realizeze un parteneriat cu Wenner, pentru a asigura că acest brand continuă să creascp în următoarele decenii pe platforme media multiple. Abia aşteptăm să începem”, a spus Jay Penske, fondator şi director executiv al companiei.

Revista Rolling Stone a fost epicentru al culturii populare şi al politicii, iar mulţi dintre redactorii săi au devenit voci importante ale generaţiei.

Portofoliul Penske Media cuprinde publicaţiile Variety, Women’s Wear Daily şi Indiewire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.