Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revolta aleșilor PSD după ce Guvernul a dat bani exclusiv primarilor liberali: `PNL alege cine să trăiască şi cine să moară?!`

PSD
PSD sigla

Supărare mare în zona aleșilor locali ai PSD. Deși sunt majoritatea în țară, atât la județe cât și la primării, NU au primit nici un leu sau dacă au primit au fost doar să se bifeze că au primit ceva de la guvern la ultima rectificare bugetară. În schimb, localitățile conduse de primari liberali, banii au curs.

Vezi și: Emil Boc, noul președinte al Asociației Municipiilor! Ce solicită primarii în pline negocieri pentru formarea Guvernului

Social-democrații vâlceni susțin că prin acest gest PNL arată că își bate joc de românii care nu le însușesc opiniile politice. El este de părere că avem a face cu o adevărată răzbunare a liberalilor împotriva electoratului.

”Printr-o Hotărâre de Guvern adoptată joi, 17 decembrie 2020, județului Vâlcea i-au fost alocate 13.450.000 lei pentru 41 de localități, conduse de primari PNL.

Coincidenţă sau nu, doar primarii liberali au primit bani. Unii dintre ei, chiar dacă sunt liberali, au fost batjocoriţi, deoarece este inexplicabil că oraşe precum Berbești, Brezoi sau Călimăneşti urmează să primească 100.000 lei, iar comune precum Suteşti sau Șușani 1.000.000 lei, respectiv, 800.000 lei. Iar lista poate continua.

Foarte bine! Să îi cheltuie sănătoşi! Dar cu celelalte localităţi ce se întâmplă, ele nu există?

În Vâlcea, PNL alege cine să trăiască şi cine să moară, administrativ vorbind?!

Răspunsurile pot fi numeroase, concluziile sunt, însă, câteva: PNL îşi bate joc de judeţul Vâlcea şi „calcă în picioare” primarii, unii chiar liberali.

Analizând lista, constatăm că, în toate localităţile cu primari liberali, în care PSD a câştigat alegerile, au fost repartizate sume foarte mici.

Întâlnim și situația când, alături de primăriile PSD care nu figurează pe listă, se află și primării PNL care, de asemenea, nu primesc nici un leu. Ca de exemplu Mihăești, Drăgoești etc.

Deci, este evidentă răzbunarea şi ticăloşia cu care a fost întocmită această listă.

PSD Vâlcea rămâne alături de oameni şi va sprijini în continuare administraţiile locale, prin toţi reprezentanţii săi aflaţi în funcţii administrative, la nivelul judeţului.”, se spune în comunicatul PSD Vâlcea.

Situația este la fel în toată țara, ceea ce l-a făcut pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, să anunțe că partidul său va ataca în contencios administrativ Hotărârile de guvern din acest caz.

Răzbunări și otrăvuri liberale Printr-o Hotărâre de Guvern adoptată joi, 17 decembrie 2020, județului Vâlcea i-au fost...

Publicată de PSD Vâlcea pe Vineri, 18 decembrie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.