Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltă cu efect de domino în PNL: Încă o organizație județeană a votat pentru 'un restart'

pnl.ro
pnl sigla

Biroul Politic Judeţean al PNL Vrancea şi-a exprimat astăzi acordul pentru a-l mandata pe preşedintele filialei judeţene, Cătălin Toma, să solicite convocarea Consiliului Naţional al Partidului Naţional Liberal în şedinţa extraordinară, pentru data de 3 aprilie. Votul a fost dat în unanimitate de către membrii BPJ.

Potrivit unui comunicat al partidului, decizia BPJ de astăzi se doreşte a fi un restart pentru toate ideile de dezvoltare a comunităţilor pe care Partidul Naţional Liberal le-a promovat prin membrii săi în campania electorală şi nu numai. „Îndeplinirea reformelor începute şi asumate de PNL reprezintă un obiectiv pe care primarii, consilierii judeţeni şi locali îl au drept ţintă în aceste vremuri pe care le trăim”, se arată în comunicatul PNL Vrancea.

„Eu cred în viitorul acestui partid. Avem o responsabilitate faţă de oamenii care ne-au votat şi faţă de comunitate. Sunt convins că PNL are forţa de a demonstra că viziunea liberală de a face administraţie publică este cea mai bună pentru români, pentru vrânceni. De aceea trebuie să găsim permanent soluţii în interiorul PNL pentru ca reformele propuse să fie duse la capăt prin sprijin guvernamental”, a precizat Cătălin Toma, preşedintele filialei judeţene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.