Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lovitură de partid - Contestatarii lui Cîțu au stabilit calendarul pentru Congresul în care ar urma să fie ales un nou președinte (surse)

PNL siglă

Florin Cîțu este contestat în interiorul partidului, iar un congres PNL în care se va alege un nou președinte liberal ar putea fi convocat pe 10 aprilie, potrivit unor surse din partid.

Potrivit surselor, Florin Cîțu refuză să demisioneze din fruntea PNL, deși a pierdut sprijinul majorității filialelor. 42 de președinți de filiale din 48 de lideri locali prezenți la o întâlnire joi seara s-ar fi pronunțat pentru înlăturarea lui Cîțu.

Ca urmare, liberalii care-l contestă pe actualul președinte PNL vor convoca vineri o ședință online a Biroului Permanent. Ulterior, duminică, ar trebui să aibă loc ședința Consiliului Național PNL care ar putea stabili data congresului extraordinar.

Sursele spun că pe 10 aprilie poate fi convocat congresul care va stabili următorul lider al PNL.

Nicolae Ciucă pare să fie favoritul majorității liberalilor pentru funcția de președinte PNL. Aceștia îi reproșează lui Florin Cîțu rezultatele dezastruoase din sondajele realizate în ultima perioadă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.