Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revolta in Arestul Central al Politiei Capitalei / UPDATE AUDIO

gratii

In arestul Politiei Capitalei a pornit inca de vineri o revolta in toata regula pentru ca detinutilor li s-ar fi interzis dreptul de a-si contacta telefonic familiile si avocatii. Cei care au luat atitudine impotriva acestei situatii sunt doi primari, colegi de celula - Marian Vanghelie (primar sector 5) si Florin Fratica (primar localitatea Bradu, judetul Arges).

Informatiile despre situatia din arestul central ne-au fost furnizate in exclusivitate de catre sotia lui Florin Fratica, Alina. Aceasta sustine ca pana vineri era contactata de trei ori pe zi de catre sotul sau, iar in prezent telefoanele sunt pazite de mascati pentru a nu mai putea fi folosite. Marian Vanghelie a cerut sa i se faca legatura cu procurorul si cu judecatorul de drepturi si libertati pentru a le semnala situatia insa acest lucru i-a fost refuzat.

"Va scriu acest mail intr-o disperare pentru ca ce se întâmpla in arestul Central al Poliției din Bucuresti este greu de imaginat. Soțul meu, Florin Fratica si colegii de celula , Marian Vanghelie si alti deținuti au făcut revoluție ieri si azi acolo. Li s-a interzis sa aai dea telefoane atât familiei, cât si avocaților. Marian Vanghelie a luat atitudine si a cerut sa fie adus Judecătorul pentru Drepturi si libertăți pentru a remedia situația însă li s-a refuzat complet acest drept. Este singurul împreuna cu soțul meu care lupta acolo pentru acest drept. Ieri, telefoanele au fost păzite de mascați pentru ca deținuții sa nu se atingă de ele.

Nimeni nu a luat atitudine de acest abuz , de la comandantul Arestului pana la polițiștii care i supraveghează.

Azi, soțul meu a reușit in 2 min sa mi povestească ce se întâmpla acolo prinzând un moment de neatenție al supraveghetorilor pentru a ma contacta.

Este strigător la cer ce se întâmpla acolo. Este de neimaginat acest lucrul . Nu au cui sa se adreseze , n-au cui cere ajutorul pentru ca nu pot avea contact telefonic cu nimeni de vineri seara!

Toți deținuții au făcut revolta , au bătut in uși cu picioarele pentru a nu li se încalcă si ultimul drept pe care il mai au ...sa vorbeasca cu familia si avocații la telefon!", a transmis printr-un mail adresat redactiei stiripesurse.ro, Alina Fratica.

Contactata de stiripesurse.ro aceasta a marturisit ca este in drum spre Bucuresti pentru a vedea daca poate lua legatura cu sotul sau. Ea a mai explicat ca avocatul acestuia incearca sa il viziteze de la ora 14.00 insa nu i se permite accesul la clientul sau.

 


Record audio or upload mp3 >>

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.