Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltă în PNL: Ameninţări cu demisii din cauza alegerilor parţiale

pnl3

Mai mulţi liberali timişeni au ameninţat că-şi dau demisia din cauza unei situaţii create în jurul alegerilor parţiale de pe 25 mai.

Monica Ştirbu, consul general al României la Bilbao (Spania) şi fost deputat de Dâmboviţa, şi-a exprimat dorinţa de a candida în colegiul eliberat de Maria Grapini (Colegiul 3 Timişoara). Conducerea centrală a PNL şi-a dat acordul pentru candidatura Monicăi Ştirbu, ceea ce a provocat reacţii vehemente în Timiş, unde tocmai a fost realizat un sondaj pentru stabilirea unui candidat din filiala locală. Mai mulţi membri ai PNL au ameninţat că-şi dau demisia dacă vor fi obligaţi să accepte un candidat paraşutat de la centru. Conform unor surse din PNL Timiş, Biroul Politic Naţional al liberalilor ar fi stabilit până la urmă să lase decizia în seama filialei judeţene. Astfel, Monica Ştirbu are şanse infime să candideze la Timişoara.

După excluderea acesteia din ecuaţie, în stabilirea candidatului va conta foarte mult sondajul de notorietate organizat în Colegiul 3. Deşi rezultatele sunt ţinute la secret, surse din rândul liberalilor au declarat, pentru stiripesurse.ro, că pe prima poziţie se află Viorel Coifan, fost deputat şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, urmat de Liliana Oneţ, cea care tocmai a părăsit funcţia de subprefect. Votul din Biroul Politic Teritorial este cel care va stabili candidatul PNL la alegerile parţiale. Şedinţa BPT va avea loc joi, 10 aprilie.

Citeşte şi:

Cinci liberali vor postul de deputat al Mariei Grapini

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.