Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltă în PP-DD. Şedinţă cu demisiile pe masă

ppdd

Gestul nu este o simplă trădare, ci o manifestare a unor probleme mai adânci în partidului "domnului Dan". Parlamentarii PP-DD sunt revoltaţi pe conducerea naţională şi merg azi la şedinţă pentru a cere socoteală. Aceștia reclamă lipsa de profesionalism și tăcerea conducerii naționale.

Vorbind despre demisia din partidul a lui Adrian Diaconu, senatorul Ioan Iovescu a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO: „Eu am bănuit de săptămâna trecută, când domnul Diaconu nu îmi mai răspundea la telefon. În ultimele zile, sâmbătă, duminică, eram înconjurat cu nişte cuvinte foarte... «Domnul senator, să trăiţi!». Până atunci nu erau atâta cu domnul senator în gură şi cu atâta respect peste noapte. Probabil că ziua de ieri a fost hotărâtoare pentru Diaconu, când conducerea nu a dat niciun semn de viaţă. Noi acuma mergem să vedem ce zice conducerea. Dacă nu a venit Mahomed la munte, se duce muntele la Mahomed.

Iovescu se declară cel mai fidel membru al partidului, însă aşteaptă lămuriri în şedinţa de azi, pentru a fi sigur că nu „consumă energia degeaba”. „Eu nu plec din PP-DD. Eu am zis că şi dacă rămân ultimul, nu rămân ca să sting lumina, rămân ca să ţin lumina aprinsă. Acuma depinde dacă mai e pentru ce să o ţii aprinsă, că nu are rost să consumi energia degeaba. Un coleg spune că luăm becuri economice şi tot supravieţuim. Chiar mergem la conducere acum. În mod firesc, eu o să fiu preşedinte interimar la filiala Timiş, dar în condiţiile în care reformăm partidul. Că altfel chiar consumăm energia degeaba în felul ăsta şi cu lipsa de profesionalism în tot ce s-a făcut până acuma. Nu vorbesc despre Diaconu, la nivel de Timiş, ci la nivel naţional. Mie îmi pare rău că Diaconu nu a rămas până astăzi, să luptăm împreună. Mai sunt câteva persoane care au renunţat de a mai lupta cu conducerea, de a reforma ceva. Dar speranţa mea e să schimbăm ceva la nivel naţional”, a mai declarat Ioan Iovescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.