Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revolta lui Gian Piero Gasperini: Arbitrul a distrus meciul

Gian Piero Gasperini

Antrenorul echipei Atalanta, Gian Piero Gasperini, a consideră că arbitrul german Tobias Stieler a distrus meciul cu Real Madrid din Liga Campionilor, prin eliminarea mijlocaşului Remo Freuler în minutul 18 al partidei de la Bergamo, potrivit news.ro.

"Poate am fi pierdut oricum în faţa lui Real Madrid, dar cel puţin ni s-ar fi permis să jucăm. Ceea ce rămâne este amărăciunea că nu am putut ajunge să jucăm meciul pe care îl aşteptam.

Citește și: BREAKING Fostul șef al Brigăzii de Crimă Organizată de la Cluj DAT pe mâna judecătorilor de DIICOT - Crease O CELULĂ de investigație ce folosea metode nelegale

În afară de rezultat, satisfacţia a fost de a juca împotriva lui Real Madrid în Liga Campionilor. Nu ştiu care ar fi fost rezultatul, dar meciul a fost complet distrus de un incident care a fost judecat în mod excesiv.

Calificarea ne pune într-un fel în cea mai bună poziţie posibilă, deoarece trebuie doar să câştigăm şi nu ne putem gândi la altceva. În retur, speram la un rezultat diferit şi, mai presus de toate, la un alt meci.

Am fost aproape de un rezultat bun, dar am primit un gol din piciorul drept al lui Mendy, aşa că este cam ciudat, aproape o întâmplare.

E pacat. Având în vedere modul în care a evoluat jocul, un rezultat cu 0-1 nu este chiar atât de rău, dar regretăm că nu ni s-a oferit ocazia de a juca", a declarat antrenorul pentru Sky Sport Italia.

Citește și: BREAKING TUPEUL total al președintelui CJ Călărași 'RĂSPLĂTIT' de DNA - Ar fi îngrădit dreptul la muncă a ZECE angajați și ar fi constrâns un procuror

Real Madrid a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Atalanta, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

A marcat Mendy '86.

În minutul 18, Freuler (Atalanta) a fost eliminat pentru un fault ca ultim apărător.

Returul va fi la 16 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.