Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revoltă tot mai mare la Botoșani! Cabinetul medicului care era de gardă și a lăsat-o pe gravida Alexandra să moară a fost vandalizat

Foto facebook
Botosani cabinet medic vandalizat gravida moarta

Revoltă tot mai mare la Botoșani! Cabinetul medicului care era de gardă și a lăsat-o pe gravida Alexandra să moară a fost vandalizat

Cabinetul unui medic acuzat de moartea gravidei din Botoşani a fost vandalizat de protestatari. Mai mulţi protestatari s-au adunat, joi, în faţa spitalului din Botoşani, unde tânăra însărcinată a fost lăsată să aştepte şapte ore.

Botoșănenii au scris "Nu am aer" și "Alexandra" pe fațada cabinetului particular al medicului Pitrop, unul dintre medicii acuzați că sunt vinovați de moartea Alexandrei Ivanov, tânăra mămică care a murit la finele săptămânii trecute la Maternitatea Botoșani, potrivit botosani24.ro.

La fața locului au fost chemați polițiștii, pentru vandalizarea domeniului privat.

Medicii din Botoşani care au fost de gardă în noaptea în care o gravidă a murit după ce a fost ignoratată şapte ore sunt audiaţi.

Doctorul care a monitorizat sarcina Alexandrei era acasă când femeia ar fi trebuit să nască. Aceasta a dat explicaţii şi miercuri seara la spital pentru că era de gardă.

"Acesta e cabinetul doctoriței care a lăsat-o pe Alexandra să moară. Au fost sparte geamurile. Cineva a scris aici ultimele cuvinte ale victimei: Nu am aer.

Doctorița Mariana Pitrop era de gardă în noaptea când Alexandra a venit la maternitatea Botoșani. Întâlnirea cu ea a curmat viața unei mame tinere și a produs trei orfani și un văduv.

Doctorița Pitrop face parte din casta dumnezeilor cu halate albe. Hotărăște cine trăiește și cine moare. Pentru Alexandra nu a mișcat un deget timp de șapte ore. Durerea, urletele, disperarea, n-au impresionat-o.

Singura soluție ca alte Alexandre să nu mai moară în spitale e reacția revoltată a oamenilor de bună credință. Statul e prea slab să mai facă ceva", a scris Paul Palencsar pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.