Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Directorul Spitalului Victor Babeș, care și-a plătit PUBLICITATE în pandemie, campanie de DONAȚII pentru unitatea medicală

Opinia Timisoarei
Cristian Oancea, director Victor Babes Timisoara

Mii de timișoreni, și nu numai, au donat bani pentru spitalul Victor Babeș din Timișoara. Se întâmpla la începutul pandemiei, când medicii de aici se plângeau că nu au echipamente și bani pentru a trata pacienții. Naivii au sărit să susțină financiar unitatea medicală care doar câteva luni mai târziu ajungea să cheltuie 15.000 de lei pentru ca managerul să se vadă subiect de știre.

Citește și: Medicul Adina Alberts vine cu date REVOLTĂTOARE: doar 0, 1% din români au coronavirus, restul sunt TERORIZAȚI de autorități

Cu un SMS la numărul 8841, cu textul „donatie” puteți direcționa 2 euro către Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, locul unde, zi de zi, se duce lupta cu coronavirusul, fiind unitatea sanitarăî din Vestul țării unde sunt internați pacienți cu COVID-19 din Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara, scria publicația timișoreană Tion.ro. în luna martie.

„Persoanele care doresc pot da SMS la numărul 8841 pentru a ne ajuta să ne dotăm cu echipamente corespunzătoare în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Mulțumim comunității pentru susținere”, a declarat doctorul Cristian Oancea, director medical al Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. În luna martie, unitatea medicală era condusă de Voichița Lăzureanu, care însă a fost schimbată din funcție de PNL, în locul ei fiind numit director Oancea, cel care a plătit promovare în presă.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.