Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Penny vinde alimente STRICATE și are practici comerciale ÎNȘELĂTOARE: Protecția Consumatorilor a aplicat doar amenzi

www.magazinulprogresiv.ro
Penny Market

Şase magazine Penny din judeţul Constanţa au fost verificate de inspectorii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, echipele de control descoperind mai multe deficienţe, printre care legume şi fructe stricate, depozitarea neconformă a mărfurilor şi produse neetichetate. Comisarii au aplicat în total sancţiuni de aproape 170.000 de lei.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, a declarat, miercuri, că de la începutul săptămânii şi până în prezent au fost efectuate controale la şase magazine Penny din judeţul Constanţa.

Citește și: ALERTĂ! Mii de angajaţi ai unei companii de stat au primit salariile LA JUMĂTATE – datoriile sunt de sute de milioane

În urma verificărilor, comisarii au descoperit mai multe deficienţe, printre care practici comerciale înşelătoare, produse neetichetate, legume şi fructe stricate, depozitare neconformă şi campanii promoţionale cu deficienţe de informare.

Horia Constantinescu a precizatcă pentru neregulile constatate au fost aplicate amenzi în valoare totală de 169.500 de lei.

Citește și: Solista trupei The Humans acuză: ” Vorbim despre mulți bani în cazul Nettei…” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.