Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLTĂTOR Un autocar al MAI a fost la un pas de o mare tragedie, în București: Era să intre într-un tramvai, frontal / VIDEO

Un incident șocant a fost surprins de camera de bord a unui tramvai, miercuri, în Capitală. Clipul a fost publicat pe site-ul trafictube.ro. În imagini poate fi văzut autocarul cu numere de înmatriculare specifice Ministerului de Interne depăşind coloana de maşini pe contrasens, pe linia de tramvai, iar din cauza vitezei evită în ultimul moment un tramvai al liniei 41 care venea din sens opus. Câţiva centimetri au lipsit să se producă o tragedie de proporţii.

„In urma aparitiei in mediul on line a imaginilor cu autospeciala(autocar) inmatriculata cu numere MAI, facem urmatoarele precizari: Autocarul apartine structurii centrale a jandarmeriei si la acest moment se fac verificari pentru a se stabili identitatea conducatorului auto, urmand a fi aplicate masuri legale.”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei, remis STIRIPESURSE.RO.

Potrivit ultimelor informații, șoferul a fost identificat, acesta era angajat al Jandarmeriei din 2007.

Citește și: Pe fondul agravării stării de sănătate a Regelui Mihai, Casa Regală i-a prezentat SUCCESORUL! Cine va prelua conducerea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.