Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rezultat-șoc în Europa League: Barcelona, eliminată în sferturi, după ce a fost condusă cu 3-0 pe teren propriu de Eintracht Frankfurt

www.click.ro
FC Barcelona siglă

FC Barcelona a fost eliminată din Europa League de echipa germană de fotbal Eintracht Frankfurt, care s-a impus cu scorul de 3-2 (2-0), joi seara, pe Camp Nou, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei.

După 1-1 în tur, Eintracht a condus cu un neverosimil 3-0 la Barcelona, prin golurile înscrise de Filip Kostic (4 - penalty, 67) şi Rafael Santos Borre (36).

Barca a fost de nerecunoscut şi a marcat cele două goluri după minutul 90, prin Sergio Busquets (90+1) şi Memphis Depay (90+11 - penalty). Catalanii au cerut alte două penalty-uri, unul în prima repriză, pentru un fault asupra lui Jordi Alba, şi altul în repriza secundă, pentru un henţ la Rafael Santos Borre. Echipa antrenată de Xavi a avut şi un gol anulat la Busquets (84), pentru ofsaid.

Eintracht a încheiat meciul în zece oameni, Ndicka fiind eliminat (90+10), dar nu a avut emoţii în privinţa calificării.

În penultimul act, Eintracht o va înfrunta pe West Ham United, care a trecut de Olympique Lyon, cu 1-1 (acasă) şi 3-0 (deplasare).

Cea de-a doua semifinală se va juca între BR Leipzig, care a eliminat formația italiană Atalanta, și câștigătoarea din partida dintre Glasgow Rangers și SC Braga. În prelugurile partidei, echipa lui Ianis Hagi se află în avantaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.