Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ripostă PDL: ”Schimbăm viceprimarii PSD”

paulk

 'Sunt multe localităţi în judeţul Satu Mare în care vor avea loc discuţii, se vor face majorităţi şi probabil că vor fi schimbaţi unii dintre viceprimarii PSD. În mod sigur', a declarat Mureşan.
Negocierile între cele două partide de dreapta nu sunt foarte avansate din cauza faptului că la PNL nu este un birou judeţean, după demiterea conducerii fiind numit preşedinte interimar deputatul Romeo Nicoară, care are sarcina de a reorganiza filiala.
'Lucrurile avansează foarte repede între PNL şi PDL la nivel naţional, proiectul se şi numeşte unul de fuziune rapidă care până la 1 august să desemneze candidatul unic pentru prezidenţiale. La nivel local am început discuţiile informale, iar la nivelul la care deciziile vor fi mutuale şi ferm asumate le vom aduce la cunoştinţă publicului sătmărean', a declarat, în schimb, deputatul Andreea Paul.
Parlamentarul a precizat că reorganizări sunt şi în PDL Satu Mare, fiind numită o nouă conducere la municipiu.
'Repornim motoarele dreptei în Satu Mare cu PDL şi PNL. Reorganizăm echipa şi în propria ogradă, aseară în cadrul birourilor reunite ale municipiului şi judeţului am luat decizia de a o numi pe Ileana Blidar preşedintă a organizaţiei municipale a PDL Satu Mare. Liberalii au avut o întâlnire, tot aseară, şi aşteptăm validarea de la nivel central a noului birou constituit', a mai spus Andreea Paul. 

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.