Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rita Wilson, aflată în carantină, îşi arată talentul de rapper cu un clip postat pe Instagram

Rita Wilson, aflată în carantină după ce ea şi soţul ei, Tom Hanks, s-au îmbolnăvit de COVID-19, îşi arată talentul de rapper cu un clip postat pe Instagram, potrivit Mediafax.

Actriţa cântă piesa lui Naughty by Nature "Hip Hop Hooray", în timp ce se face că citeşte romanul SF "Jocul lui Ender" de Orson Scott Card.

În urmă cu o săptămână, Tom Hanks şi Rita Wilson au fost externaţi dintr-un spital din Australia, după ce li s-a administrat un tratament pentru COVID-19. Ulterior, ei au fost plasaţi în carantină, iar clipul postat duminică arată că, in pofida acestor probleme de sănătate, cei doi şi-au păstrat simţul umorului.

De altfel, tot duminică, Tom Hanks a scris pe Twitter că el şi soţia sa se simt "mai bine", la două săptămâni după ce au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

CORONAVIRUS, bilanţ oficial: 143 de noi cazuri, 576 de cazuri în total în România

Atât Wilson, cât şi Hanks au promovat ideea de distanţarea socială ca metodă de încetinire a răspândirii noului corovirus.

Se crede că cei doi s-au îmbolnăvit în SUA sau în timp ce călătoreau spre Australia, unde Hanks trebuia să lucreze la un film despre viaţa lui Elvis Presley. După ce Hanks a fost testat pozitiv, producţia a fost suspendată.

În ultima săptămână, mai multe vedete s-au îmbolnăvit de COVID-19, iar printre acestea se numără actorul britanic Idris Elba şi tenorul Placido Domingo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.