Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rivalii din Liga 1 n-au încredere în FCSB: 'Lazio este favorită la calificare'

www.agerpres.ro
Devis

Antrenorul italian al echipei CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat presei din Peninsulă că Lazio este favorită la calificare în duelul cu FCSB din Europa League.

''Nu-mi permit să dau sfaturi, dar Lazio are jucători ofensivi ale căror calităţi pot crea probleme mari apărării Stelei (FCSB, n. red.). Cine credea că există o diferenţă mare între campionate trebuie să se răzgândească, Steaua a fost în meci. Diferenţă sigur este, dar Lazio este a treia sau a patra forţă a fotbalului italian, iar în teorie nu ar trebui să aibă probleme, dar totuşi a avut unele dificultăţi. Echipa lui Dică poate juca de la egal la egal cu echipe ca Sassuolo, formaţii de la mijlocul clasamentului în Italia'', a declarat Mangia pentru Radiosei, citat de TuttoMercatoWeb, anunță Agerpres.

Mangia a comentat şi prima manşă dintre FCSB şi Lazio, câştigată de vicecampioana României cu 1-0, la Bucureşti: ''Eram în cantonament, dar am văzut o bună parte din meci. A fost un meci ciudat, Lazio a avut şansa de a marca, dar şi Steaua. Ei (FCSB) nu sunt o echipă care să aştepte jocul, nu au jucători care să facă acest tip de fotbal. Aici e obişnuită să facă jocul, are probleme când se apără. Aşa s-a întâmplat şi în derby-ul cu Dinamo. Are elemente de calitate şi trebuie atenţie să nu fie lăsate spaţii. Există diferenţă între echipe. Biancocelesti sunt favoriţi, mare diferenţă o face inteligenţa în joc. Gândul la locul trei sau patru (în Serie A) aduce energie mentală''.

Tehnicianul italian a remarcat doi jucători de la FCSB: ''Man e un jucător interesant, dar sunt mulţi în România, unde fiecare echipă trebuie să aibă măcar un jucător român Under-21. Budescu e un jucător care face diferenţa, duminică a intrat în repriza a doua şi fără a face mare efort poate crea pericole''.

Mangia s-a referit şi la evoluţia echipei pe care o pregăteşte, Universitatea Craiova: ''Facem un campionat foarte bun, mai e o partidă înainte de play-off, unde se vor înjumătăţi punctele. CFR Cluj şi Steaua sunt echipe de nivel foarte înalt''.

Lazio şi FCSB se vor înfrunta joi, pe Stadio Olimpico din Roma, de la ora 20,00 (ora României), în manşa secundă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League. FCSB a câştigat în tur cu 1-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.