Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

River Plate are 25 de cazuri de coronavirus

www.publika.md
River Plate

Clubul River Plate a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că deşi a respectat toate protocoalele are 25 de cazuri de infectare cu coronavirus, potrivit news.ro.

Gruparea a precizat că de când a revenit la antrenamente, echipa nu a mai stat în cantonamentul său obişnuit, ci a ales să stea la hoteluri unde fiecare persoană avea camera sa, unde au existat “bule” şi măsuri de igienă îmbunătăţite.

În plus, echipa a luat măsuri la transportul aerian şi pe cale terestră, jucătorii şi staful tehnic au fost testaţi de numeroase ori, chiar mai mult decât se cerea.

Citește și: DOSAR Cum a ajuns DNA la `cârtița` de la CONTRA-INFORMAȚII Suceava...

În plus, în zilele de meci s-au luat măsuri speciale, reducându-se la minim numărul persoanelor implicate în fiecare activitate.

River Plate a menţionat că se va adapta regulamentului Conmebol, conform căruia atât timp cât există cel puţin şapte jucători apţi de pe lista prezentată forului echipa trebuie să se prezinte pentru a juca, în caz contrar riscând sancţiuni.

Cele mai recente cazuri de covid-19 de la River Plate sunt jucătorii Lucas Beltrán, Flabian Londoño Bedoya, Gonzalo Montiel, Leonardo Ponzio şi Alex Vigo şi Marcelo Pudelka şi Enrique Confalonieri, membri ai stafului medical.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.