Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Cazanciuc, despre negocierile PSD-PNL: Dacă partidele agreează o formulă politică, aceasta este litera de lege în cadrul înțelegerii

PSD
Robert Cazanciuc

Robert Cazanciuc a declarat joi seara, la B1 TV, că PSD a decis ca Marcel Ciolacu să fie propunerea de premier înaintată președintelui Klaus Iohanni dar dacă în urma negocierilor rezultă că nu se bucură de sprijin majoritar, atunci PSD va sprijini altă propunere. Elementul cheie al viitoarei coaliții va fi rotativa șefilor de guvernd e la PSD și PNL.

„Suntem în plină negociere, încercăm să găsim soluții. Mandatul de la partid va fi foarte clar, propunerea de la partid pentru negociere a fost Marcel Ciolacu. Dacă prin negocieri nu rezultă că ar putea fi o majoritate pentru Marcel Ciolacu și rezultă o altă majoritate pentru altcineva mergem din nou la partid și se ia o decizie acolo pentru următorul pas sau nu.

Va fi o rotație, chiar dacă această rotație înseamnă o foarte mare maturitate politică. Nu este o procedură prevăzută în constituție. Dacă partidele agreează o formulă politică, această este litera de lege în cadrul înțelegerii. Eu sunt încrezător”,a spsu Robert Cazanciuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.