Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Moreno: 'Mi-ar plăcea ca Ansu Fati să joace la U21. L-am avut și noi pe lista inițială'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Robert Moreno

Robert Moreno a declarat că Ansu Fati, tânărul fotbalist de la FC Barcelona, și-ar putea face apariția la Campionatul European din 2020. Astfel, extrema stângă ar evolua la un turneu final de seniori la vârsta de 17 de ani, potrivit Mediafax.

Fati, originar din Guineea-Bissau, a obținut cetățeania spaniolă și a fost convocat la naționala U21 a ibericilor, în ciuda faptului că inițial făcea parte din lotul lărgit al naționalei de seniori pentru acțiunea din octombrie.

Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

"Mi-ar plăcea ca Ansu Fati să joace la U21. L-am avut și noi pe lista inițială. A dat peste cap grupele de vârstă, sper că va ajuta echipa U21 să se califice. Nu scot din calcul posibilitatea ca el să joace la Campionatul European din 2020. Ar fi stupid să spun că nu va merge. Va veni momentul când vom urmări anumiți jucători și vom vedea cine va fi în lot. Orice jucător bun este binevenit în echipă", a declarat Robert Moreno, citat de Marca.

Ansu Fati, care va împlini 17 ani la 31 octombrie, a impresionat în acest sezon la prima echipă de la FC Barcelona. Tânărul jucător a reușit să doboare mai multe recorduri, având deja două goluri și o pasă decisivă în cele șase partide disputate.

Naționala de seniori a Spaniei va susține două meciuri în grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020, din care face parte și România. La 12 și 15 octombrie, ibericii vor întâlni Norvegia, respectiv Suedia, în deplasare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.