Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Negoiță șterge pe jos cu Viorica Dăncilă: Primarul consideră că premierului îi lipsește bagajul de cunoștințe necesar pentru o asemenea poziție

Agerpres
Robert Negoita

Robert Negoiță a izbucnit în direct la Digi 24 și a povestit fără rezerve experiența trăită în PSD, dar și despre reșația directă cu Viorica Dăncilă. Primarul Sectorului 3 a șters pe jos cu premierul, dar și cu mulți decidenți ai partidului.

Vezi și: ALERTĂ - Prima amendă din România pentru încălcarea GDPR: O bancă a fost sancţionată cu 130.000 de euro

„Percepția mea este aceea că doamna Dăncilă nu a fost pusă în această poziție pentru a face ceva. Cu toții suntem conștienți de importanța pe care o are o aftfel de poziție, în mod normal trebuie să ai o experiență, să fi condus ceva în viață, să te duci acolo cu un bagaj de cunoștințe, cu o experiență, cu încrederea în sine aceea pe care ți-o dă astfel de poziții pe care le-ai gestionat cu succes, ceea ce nu a fost cazul. Îmi pare rău că nu pot să fie deloc optimist și nu m-aș referi la o persoană anume sau doar la o persoană. Mi s-a întâmplat de atâtea ori să stau de vorbă cu persoane decidente cu care după ce am avuto discuție de 20-30 de minute sau chiar mai bine, să am acea percepție că nu înțelege nimic. Eu sunt un om optimist și curajos de felul meu, dar credeți-mă că o astfel de experiență este de natură să genereze îngrijorare dacă nu panică. Te gândești, măi, ce fel de oameni ne conduc?”, a declarat Robbert Negoiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.