Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert O’Brien, consilierul lui Trump: 'Nu am văzut niciun raport privind incercările Rusiei de a-l ajuta pe președinte să câștige alegerile'

Instagram
Donald Trump

Consilierul pentru securitate națională al președintelui Donald Trump, Robert O’Brien, a declarat că nu a văzut nicio informație care să indice că Rusia ar face ceva pentru a încerca să-l ajute pe președinte să fie reales la alegerile de anul acesta, scrie AP.

„În calitate de consilier pentru securitate națională am un acces destul de bun la informațiile serviciilor secrete. Nu am văzut nicio informație conform căreia Rusia face ceva pentru ca președintele Trump să fie reales", a declarat O’Brien într-un interviu pentru ABC, conform Mediafax.ro.

Citește și: Suntem în alertă! Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimetelor a depistat carne de pui cu gripă aviară .

Declarațiile lui O’Brien a venit după ce a fost întrebat în legătură cu articolele publicate de presa americană care arată că Rusia a iniţiat acţiuni de implicare în campania electorală premergătoare scrutinului prezidenţial programat în Statele Unite în anul 2020 pentru a facilita realegerea în funcţie a preşedintelui Donald Trump.

„Tot ce știu este că republicanii nu au fost mulțumiți de ședință și au spus că nu există niciun fel de informații care să susțină ceea ce se spune”, a spus O’Brien.

Citește și: Oreste lansează un avertisment serios pentru PNL, PMP și USR: ‘Dacă nu vor începe cu adevărat’

Rusia a iniţiat acţiuni de implicare în campania electorală premergătoare scrutinului prezidenţial programat în Statele Unite în anul 2020 pentru a facilita realegerea în funcţie a preşedintelui Donald Trump, conform unor date semnalate de serviciile secrete unor membri ai Congresului.

Oficiali din cadrul serviciilor secrete americane au avut o întrevedere cu membri ai Congresului SUA pe care i-au avertizat că Rusia încearcă să influenţeze rezultatul scrutinului prezidenţial din 2020, afirmă surse citate de publicaţiile The New York Times şi The Washington Post, precum şi de agenţia Associated Press.

Citește și: Adrian Năstase îi răspunde lui CTP, după ce jurnalistul a spus că Beuran l-ar fi ‘gâdilat sub gușuliță’ .

Administraţia Putin a negat din nou că ar încerca influenţarea scrutinului prezidenţial din SUA. "Este vorba de informaţii paranoice; din păcate, vor fi din ce în ce mai multe pe măsură ce ne apropiem de alegeri. Sigur, aceste informaţii nu au nicio legătură cu adevărul", a declarat, vineri, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.