Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Robert Plant va lansa un nou album solo în luna octombrie Londra, 18 aug /Agerpres/ - Robert Plant, solistul legendarei trupe Led Zeppelin, va lansa un nou albu

muzica

Robert Plant, solistul legendarei trupe Led Zeppelin, va lansa un nou album de studio - al 11-lea din carieră -, intitulat "Carry Fire", pe 13 octombrie. Starul britanic va promova acest material discografic prin intermediul unui turneu în Marea Britanie, care va include şi un concert la Royal Albert Hall din Londra pe 8 decembrie, informează contactmusic.com. Precedentul album solo lansat de Robert Plant s-a intitulat "Lullaby and... The Ceaseless Roar" şi a apărut pe piaţă în anul 2014. Noul disc include şi o apariţie specială a lui Chrissie Hynde, solista şi chitarista grupului The Pretenders, care a înregistrat alături de Robert Plant o versiune a piesei "Bluebirds Over The Mountain", conform Agerpres.

Acest cântec a fost compus de Ersel Hickey şi a fost înregistrat ulterior atât de Richie Valens, cât şi de grupul The Beach Boys. Robert Plant, în vârstă de 68 de ani, a publicat şi un scurt clip cu secţiunea instrumentală a single-ului principal de pe noul său album, "A Way With Words", atât pe site-ul lui oficial, cât şi pe conturile sale de pe reţelele de socializare, pe 15 august. Potrivit legendarului muzician britanic, albumul "Carry Fire", înregistrat cu grupul său The Sensational Space Shifters, conţine 11 piese, care vor oferi ascultătorilor "peisaje dramatice ale stării de dispoziţie, melodii şi partituri instrumentale".

Robert Plant va promova acest material discografic prin intermediul unui turneu de 15 concerte în Marea Britanie, ce va debuta cu un show la Plymouth Pavilions din Devon, pe 16 noiembrie, şi se va încheia cu o reprezentaţie la Birmingham Symphony Hall, pe 12 decembrie. Turneul va include şi un concert la Royal Albert Hall din Londra, pe 8 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.